Kovbojské fazole nejen pro Jakuba

21. listopadu 2006 v 13:03 |  Masová jídla
Předem namočené červené fazole uvaříme do měkka. Rovněž uzené koleno . Na slanině osmažíme na hrubo nakrájenou cibuli ( 3ks středně velké), přidáme asi 3 stroužky česneku pokrájeného na plátky, asi 6 rajčat ( můžeme nahradit kečupem ), kávovou lžičku kari koření, kávovou lžičku papriky, chili nebo feferonku, sůl. Vše dusíme asi 20 minut a podléváme vodou z uvařených fazolí. Přidáme obrané a na hrubo pokrájené maso z kolena a fazole. Pokud je směs řídká, zahustíme trochou majzeny, nebo solamylem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Stazkyobrazky.wz.cz-obrázky od Vás pro Vás
Sisi