Smradlavé recepty

4. ledna 2007 v 10:24 |  Bezmasá jídla
Hermelín s překvapením
Hermelín (ochucený pepřem) rozpůlíme a obě poloviny vydlabeme. Dovnitř vložíme tvarůžek s otvorem. Do otvoru kápneme kečup přiklopíme druhou polovinou Hermelínu. Obalíme jako řízek v trojobalu a v rozpáleném tuku usmažíme po obou stranách.
Brambory zapečené s olomouckými syrečky
Dno remosky, nebo pekáčku vymažeme máslem a poklademe plátky vařených brambor. Zasypeme syrečky nakrájenými na nudličky a znovu poklademe bramborami. Horní vrstvu poklademe plátky másla a zalijeme zakysanou smetanou, do které přidáme dvě rozšlehaná vejce. Zapečeme v troubě.
Voňavé brambory
Syrové brambory nakrájené na plátky dáme na máslem, nebo sádlem vymazaný plech a dáme do trouby péct. Když jsou napůl upečené, poklademe na ně kousky syrečků, Nivy, Ementálu ( sýry můžeme i nastrouhat na hrubém struhadle) a posypeme kmínem. Potom v troubě dopečeme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Stazkyobrazky.wz.cz-obrázky od Vás pro Vás
Sisi