Kuře alkoholik

15. října 2007 v 8:27 |  Masová jídla
Mailem jsem dostala recept na tzv."Ožralé kuře". Přišlo to nezávisle od dvou mých kamarádek. Autorem tohoto receptu je mně neznámý muž a tak pokud své kuře u mně najde a bude mu vadit, že jsem recept použila na svých stránkách, ať se prosím ozve a já ho odstraním. V sobotu jsem tento recept vyzkoušela a je pravda co se v něm píše, že prsíčka jsou obzvlášť jedlá, protože nejsou jako při normální úpravě vysušená. Nebudu kolem toho psát žádné litánie, vlastní recept je hrozně dlouhý a tak to shrnu do krátkých informací.
Potřebujeme :
Jedno dobře nasolené kuře, které na nějakou dobu můžeme nechat máčet v marinádě jakou upřednostňujeme podle své chuti. Jednu plechovku piva, ze které tak polovinu upijeme a vedle otvoru způsobeného otevřením plechovky způsobíme další dva otvory nějakým ostrým předmětem.Připravené kuře nasadíme otvorem v kuřeti, který vyrobili v drůbežárnách při kuchání na stojící plechovku se zbytkem piva a takto stojící kuře vložíme na plech. Pod plechovku můžete dát kousek pečícího papíru. Kuře pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 35 minut. Můžeme ho potírat směsí oleje a sojové omáčky s grilovacím kořením. To dle libosti kuchařky. Toť vše.
bloemen_natuur/48.gif
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 cocktail dress cocktail dress | E-mail | Web | 9. ledna 2013 v 12:30 | Reagovat

Thank you for another informative blog. Where else could anyone get this kind of info written in such a perfect way? I have a project that I am just now working on, and I have been looking for such info.
http://www.blowdress.org

2 best iwc replica watches best iwc replica watches | E-mail | Web | 15. ledna 2013 v 6:32 | Reagovat

Simply want to say your article is as tonishing. The clearness in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.
http://www.begwatches.net

3 Krišpín Krišpín | E-mail | 16. června 2015 v 7:37 | Reagovat

zajímalo by mě co dělá barva na plechovce při vysokých teplotách v troubě.Nejime ji v tom kuřeti.

4 Jitka Jitka | E-mail | Web | 16. června 2015 v 10:51 | Reagovat

[3]: To neumím posoudit, ale jsou i plechovky od konzerv, které potisk nemají. Nemusí to být zrovna od piva, to pivo se dá nalít do jiné podobně vysoké a úzké plechovky bez potisku.Ale kuře bylo opravdu dobré a hlavně nevysušené a krásně šťavnaté.U nás prsa z kuřete nikdo nechce, ale z takto upraveného si je každý dá ochotně. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Stazkyobrazky.wz.cz-obrázky od Vás pro Vás
Sisi